Lipdubs & Videoclips

Ben je op zoek naar een energieke, muzikale en supergezellige activiteit voor een vrijgezellenfeest, kinderfeest, verjaardagsfeest, teamuitje of elke andere feestelijke gelegenheid? Lieke maakt samen met haar zusje Marloes al vier jaar lipdubs en videoclips voor verschillende gelegenheden.

Lipdub
Een lipdub maken is zo gemakkelijk nog niet: de lipdub kenmerkt zich door gefilmd te zijn in één enkel shot, dus het is belangrijk om samen de route die je loopt/rent/danst/huppelt veelvuldig te repeteren. Daarom duurt het maken van een lipdub ongeveer vier uur (inclusief pauze; het moet tenslotte wel leuk blijven 😉 ). Lieke en Marloes komen gewapend met een tas vol rekwisieten, een telefoon (met zeer goede camera) en een lekker geluidsboxje naar alle uithoeken van het land om samen met jullie een geweldig aandenken te maken van jouw feest. Binnen een week wordt de video gepubliceerd of verzonden.

Voorbeelden:
Lipdub ‘Marry You’ – Vrijgezellenfeest Ilona
Lipdub ‘Single Ladies’ – Vrijgezellenfeest Geertje

Videoclip
Een videoclip maken vraagt ook veel energie, maar duurt meestal iets korter dan het maken van een lipdub. Omdat een videoclip bestaat uit verschillende shots, kan er flink worden ge-edit en is het mogelijk om de clip in delen op te nemen. Het maken van een videoclip is zeer geschikt voor kinderfeestjes. De activiteit duurt ongeveer drie uur, inclusief pauze. Omdat het editen van een videoclip meer tijd in beslag neemt, wordt het videobestand binnen twee weken opgestuurd.

Voorbeelden van videoclips kunnen worden opgestuurd op aanvraag, om de privacy van de kinderen niet te schenden.

Heb je interesse? Neem contact met Lieke op middels onderstaand formulier! Vergeet niet om alvast zo veel mogelijk informatie te delen, zoals een datum (wanneer bekend), de gelegenheid, het aantal deelnemers, de locatie.. dat soort dingen. 🙂